Wie we zijn

Alles wat u wilt weten over Laudy

Ons verhaal

Mogen we ons even voorstellen? Laudy Vastgoedontwikkeling is de naam. Wij zijn een ambitieuze vastgoedontwikkelaar die nieuwbouw en transformatie van woonomgevingen realiseert door heel Limburg. Wij geloven dat wonen en werken in een gezonde leefomgeving essentieel is voor de kwaliteit van leven. Daarmee bouwen wij aan een duurzaam fundament voor een gezonde toekomst van Limburg. Dat doen wij met innovatieve diensten en producten. Door het ontwikkelen van courante, duurzame woningen en het revitaliseren van bestaande woonomgevingen willen wij bijdragen aan de best mogelijke condities voor mens, milieu en maatschappij.

Kernwaarden

Kernwaarden zijn het DNA van een organisatie. Onze kernwaarden zijn onze belangrijkste drijfveren waarover eenvoudigweg niet te onderhandelen valt; zij vormen de basis van onze bedrijfscultuur. Onze vijf kernwaarden:

 1. Betrouwbaar
  Wij zijn betrouwbaar, oprecht en transparant naar onze medewerkers, onze klanten, onze samenwerkingspartners en onze leveranciers. Mensen weten wat ze aan ons hebben.
 2. Afspraak = afspraak
  Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
 3. Waardemakers én waarmakers
  Wij kennen onze klanten en hun behoeften. Wij zetten altijd een stapje extra om maximale waarde te creëren. Hiervoor zetten wij in op continue verbetering en passen wij innovaties toe.
 4. Gezond
  In ons werk ligt de focus op een gezonde werk- en leefomgeving voor mensen, milieu en maatschappij.
 5. Samenwerkingsgericht
  Wij zetten in op samenwerkingen om maximale waarde te creëren. Wij zoeken de juiste synergie om gedeelde ambities gezamenlijk waar te kunnen maken.

Missie en visie

Als ontwikkelaar zijn wij mede vormgever van onze samenleving. Vanuit onze rol willen wij graag een positieve impact leveren binnen ons werkgebied. Onze missie is het ontwikkelen voor een gezonde toekomst en het bieden van maximale waarde voor mens, mileu en maatschappij. Wij zijn waardemakers én waarmakers.

In onze visie draagt Laudy Vastgoedontwikkeling bij aan een blijvend gezonde werk- en leefomgeving voor iedereen. Dit doen wij door in iedere situatie met onze klanten op zoek te gaan naar maximale toegevoegde waarde. Door iedere keer een stapje verder te zetten en te innoveren, creëren wij courante, duurzame én gezonde plekken om in te wonen en werken.

Laudy Vastgoedontwikkeling bouwt aan een gezonde toekomst!

Onderdeel van een grote familie

Laudy Vastgoedontwikkeling is eind 2020 opgericht en dus een relatief nieuwe speler op het gebied van vastgoedontwikkeling. Maar vergis u niet: wij bouwen voort op de bouwervaring van andere bedrijven binnen de Laudy Groep. Zo is er Laudy Bouw & Ontwikkeling. Dit zusterbedrijf is al meer dan 170 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en restaureren van hoogwaardig vastgoed. Wij opereren niet alleen vanuit een uiterst solide familietraditie, maar ook met een ambitieuze toekomstvisie. De sterke familiebanden stellen ons in staat om geheel zelfstandig projecten te ontwikkelen en te bouwen, maar ook in samenwerking met andere partijen.


Een ander sterk punt van ons kerngezonde familiebedrijf is de inbedding binnen het 140-jaar oude en internationaal opererende bouwbedrijf Ballast Nedam. Dat sterke moederbedrijf geeft ons de kracht, de reikwijdte en de lange adem die nodig zijn om onze ambitieuze projecten succesvol te ontwikkelen en te voltooien.

Ballast Nedam is op haar beurt eigendom van Renaissance Construction, een uiterst stabiele wereldspeler in de bouwwereld met een indrukwekkend track record.

Meer weten?

Roger Drummen

Manager Vastgoedontwikkeling